Картина от снимка или AI генериран дизайн, безкрайни варианти!

Персонализирани картини за окачване, направени специално за вас!

Горди сме да ви представим нашата услуга за печат на картини за окачване. Ние разбираме, че всяка стая заслужава уникален и внимателно подбран декор, който отразява вашата индивидуалност и вкус. Затова сме създали услуга, която позволява на клиентите ни да създават персонализирани картини, които идеално отговарят на техните желания и потребности.

Независимо дали искате огромна картина за вашата голяма стена или малка и фина за вашето работно място, ние можем да отпечатаме картината по ваш избор на размери по ваше желание. Нашата услуга е гъвкава и клиент-ориентирана – ние създаваме всяка картина специално за вас.

Всичко по ваше желание: размери, съдържание, стил

Печат върху пено PVC

Всички наши картини за окачване се печатат на висококачествено пено PVC. Този материал е изключително дълготраен и гарантира, че вашата картина ще изглежда отлично за дълги години.

Безпроблемна доставка до вашия дом

Животът може да бъде забързан и често е трудно да намерите време да посетите магазин за картини. Затова ние предлагаме удобна доставка с куриер директно до вашата врата. Всичко, от което се нуждаете, е да ни кажете къде и кога да доставим вашата картина, и ние ще се погрижим за останалото.

Не пропускайте да разгледате нашите завършени проекти в галерията ни!

 

Там ще откриете множество примери за уникални дизайни, които вече сме създали за нашите клиенти.