Невероятни цветове

Едно от основните предимства на принтерите ни е специалното UV мастило, то ни позвоява да произвеждаме висококачествени произведения с живи, реалистични цветове които са и невероятно издръжливи.

Принтер – Технология

 
 

Стенният принтер, използващ UV мастило, е революционна нова технология, която позволява отпечатването на живи, дълготрайни графики директно върху стени и други плоски повърхности. Този принтер използва специализирани UV-втвърдяващи се мастила, които се втвърдяват или „фиксират“ върху печатната повърхност с помощта на ултравиолетова (UV) светлина. Този процес произвежда графики, които са изключително издръжливи и устойчиви на избледняване, което ги прави идеален избор за широк спектър от приложения.

Едно от основните предимства на принтери, които използват UV мастило, е способността им да произвеждат висококачествени произведения с живи, реалистични цветове. Традиционните технологии за печат често разчитат на пигментни мастила, които могат да избледнеят с времето и да загубят своята жизненост. UV мастилото, от друга страна, е много устойчиво на избледняване, което му позволява да запази живите си цветове за години напред. В допълнение към тяхната цветоустойчивост, изображенията, които използват UV мастило, са и невероятно издръжливи.

Процесът на втвърдяване създава здрава повърхност, устойчива на надраскване, която може да издържи на тежките условия на ежедневна употреба. Това ги прави идеален избор за фирми и физически лица, които искат да създадат дълготрайни рекламни материали или да добавят личен щрих към своите пространства.
Стенните принтери с UV технология са и много гъвкави, способни да печатат върху широка гама от материали, включително стени, стъкло, метал, плочки и др.

Като цяло стенните принтери, са мощна и иновативна технология, която може да превърне всяко пространство в произведение на изкуството.

Ако искате да създадете висококачествени, дълготрайни графики, които правят впечатление, нашата технология е точно за вас.„Въведете ново ниво на креативност и иновации във вашето пространство с нашия модерен стенен принтер.Независимо дали искате да обновите магазина си, да създадете незабравимо събитие или да направите смело изявление с рекламна кампания , нашият стенен принтер ви покрива.

Със своята модерна технология, прецизност и широкомащабни възможности за печат, нашият стенен принтер може да превърне всяка повърхност в зашеметяващ шедьовър.Нашият стенен принтер може да се използва в различни настройки за създаване на привличащи окото дисплеи, стенописи и персонализирани фонове.
 
Представете си, че имате силата да създавате спиращи дъха стенописи в търговски площи, които привличат клиенти и създават незабравимо пазаруване.
Или използвайте нашия стенен принтер, за да създадете персонализирани декорации и фонове за събития като партита, конференции и търговски изложения, които ще оставят трайно впечатление на вашите присъстващи.Нашият стенен принтер е идеален и за рекламни кампании. Със способността си да отпечатва графики и текст с висока разделителна способност върху големи повърхности, той може да създава билбордове и стенописи, които ще разпространят вашето послание по широк начин.
 
Освен това може да се използва за създаване на публично изкуство в паркове, площади или други обществени пространства, добавяйки красота и креативност към общността.
Образованието е друга област, в която нашият стенен принтер може да се използва с пълния си потенциал.Използвайте го, за да създадете интерактивна учебна среда, образователни материали и визуални помощни средства, които ще помогнат на учениците да разберат и да се ангажират с материала.
 
Интериорният дизайн е друга област, в която нашият стенен принтер може да се използва с пълния си потенциал.Създавайте персонализирани тапети, стенописи и други видове стенни декорации, които ще издигнат естетиката на всяка стая. С нашия стенен принтер възможностите са безкрайни. Надстройте пространството си и направете изявление с нашия модерен стенен принтер днес!”

Светкавична скорост на печат

Скоростта е наше преимущество. Това позволява принтиране със скорост до 2,5 кв.м на час.

Високо ниво на детайлност

Нашите принтери отпечатват изображението с всякаква сложност и безупречна точност.

Възможност за покриване с бял печат

Възможност за покриване на прозрачна или тъмна основа на повърхността.

Имате идея която искате да ви помогнем да реализирате

Вижте нашите цени