Добре дошли в wallprinter.bg – Където изкуството оживява

Имало едно време, в оживения и изпълнен с изкуство и култура град Пловдив, няколко креативни личности които се събрали със споделена мечта – да трансформират начина, по който декорираме стените си. Те вярвали в силата на изкуството и способността му да вдъхва живот на всяко пространство. И така се родил wallprinter.bg.

Здравейте, ние сме Янко, Стела, Йордан, Теодора и Никола, сърцето и душата зад WallPrinter.bg. Виждате ли, ние не сме обикновен екип. Ние сме като сплотено семейство и нашата любов към творчеството и иновациите е това, което ни събра.

Нашата мисия? Да революционизираме света на стенното изкуство и да ви помогнем да създадете пространства, които не са просто красиви, но разказват вашата история.

Запознайте се с нашия “Дрийм Тийм”

Янко Александров – изпълнителен директор и визионер

Янко Александров

Първият ни герой е Янко Александров, нашият главен изпълнителен директор и безстрашен лидер. Янко е от онези хора, които мечтаят нашироко и превръщат тези мечти в реалност. Роден и израснал в България, Янко винаги е имал усет към бизнеса и ненаситно любопитство към технологиите. Когато се натъква на света на стенния печат, той знае, че е намерил своето призвание. Със своя заразителен ентусиазъм и визия Янко събра екипа на мечтите, който е WallPrinter.bg.

 

 

 

Стела Иванова – Управител Физически магазин

Стела ИвановаСлед това имаме възхитителната Стела Иванова, нашият маркетинг мениджър. Стела е кралицата на всичко креативно и цветно. Нейният опит в областта на графичния дизайн и маркетинга, съчетан със страстта й към изкуството, я прави перфектният човек да разпространи идеята за Wallprinter.bg. С острото си око за детайли и способността да създава хипнотизиращи визуализации, Стела гарантира, че нашите услуги за печат на стени са толкова зашеметяващи, колкото и уникални.

 

 

 

Йордан Георгиев – CTO и Мозъкът зад технологията

Йордан е архитектът зад нашите цифрови проекти и силата, която гарантира, че всичко, от приложението до сайта ни, работи безпроблемно и ефективно. Йордан е нашето тайно оръжие. Освен, че взима решение за всеки технически аспект на нашия продукт, той управлява и води нашия технически екип с енергия, която вдъхва увереност и ентусиазъм във всеки член на wallprinter.bg.

 

 

Теодора Георгиева – Маркетинг Директор

Теодора е специалист в разработването на стратегии, които преобразяват нашата визия в реалност. Тя обича предизвикателствата и намира вдъхновение в тях, като търси най-добрите начини да привлече и задържи нашите клиенти. Теодора не е просто ръководител, тя е вдъхновение и насочваща сила, която прави нашата компания по-добра и по-успешна с всеки изминал ден.

 

 

 

Никола Колев – Арт Консултант и Художествен Виртуоз

С изключителният си усет за композиция, цветове и форми, Никола се стреми да създава уникални, балансирани и хармонични пространства за нашите клиенти. Благодарение на богатия си опит и знания в областта на изобразителното изкуство, той може да се приспособи към различни стилове и визии, за да предложи на клиентите най-подходящото и впечатляващо решение. С неговата помощ, клиентите могат да разчитат на експертна и професионална консултация, за да гарантират, че техните стени ще бъдат преобразени в завладяващи и красиви художествени произведения, които ще допринесат за обстановката и атмосферата на техните пространства.

 

Нашата мисия: Преобразяване на вашите стени

Заедно ние сме Wallprinter.bg и искаме да променим начина, по който виждате стените си. Нашата съвременна технология за стенен печат може да превърне всяко пространство в произведение на изкуството, независимо дали е вашият дом, офис дом или обществено пространство. И най-добрата част? Всичко това може да се персонализира, така че можете да имате стена, която наистина отразява вашата личност и стил.

Така че, елате с нас на това пътуване и нека създадем нещо невероятно заедно. Защото ние от WallPrinter.bg вярваме, че животът е твърде кратък за скучни стени.